ISKOLAKEZDÉSI KEDVEZMÉNY!
2019. augusztus 28. és szeptember 6. között a Rocketbook Everlast és Wave termékek 12%-os kedvezménnyel vásárolhatók meg webáruházunkban.
Ebben az időszakban a megrendelések kiszállítási dátumai: szeptember 3. és 10.
2020-04-02

Ökölpacsi mindenkinek és az is kesztyűben!

Most egy olyan ellenséggel kerültünk szembe amely nem válogat. Mindannyian egyek vagyunk neki és mindannyiunknak ugyanaz az érdeke, hogy legyőzzük. Egyre többen és többen segítenek az egészségügyieknek az időseknek a kereskedőknek  vagy éppen bárkinek aki rászorul.
A magunk módján mi is szeretnénk segíteni azokat akik otthonról tanulnak vagy dolgoznak és digitálisan szeretnék megosztani/rendszerezni a jegyzeteiket, törölni és újrahasználni a füztetet. Egy füzet örökre, de most jelentős kedvezménnyel!

Vásárolj kisalakú fekete Rocketbook Everlast okosfüzetet 2.500 Ft kedvezménnyel csak most a készlet erejéig vagy április 15 -éig!
VEDD MEG ITT!

FONTOS! INGYENES MEGOLDÁS!
Ha a jelenleg nem engedheted meg magadnak akkor is van megoldás! Tölts le a Rocketbook füzethez hasonló oldalakat INNEN és nyomtasd ki. Ezeket az oldalakat ugyanúgy használhatod a Rocketbook ingyenes alkalmazással mint a füzetet, csak nem tudod majd törölni. De feltöltesz, küldesz és megosztasz ugyanúgy!

Vigyázzunk egymásra és maradjatok otthon! Jó egészséget!

(Anastasiya Gepp fotója a Pexels oldaláról) Köszönjük!

Az IDEAGO Kft. a Rocket Innovations Inc. szerződött partnere és a Rocketbook termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója.