Akció!

ROCKETBOOK CORE kisalakú okosfüzet

Leírás

A Rocketbook Core jegyzetfüzetet használva az írás ugyanolyan érzetet ad mintha bármilyen más papíralapú füzetbe írnál vagy rajzolnál és mégis digitális élményben van részed. A füzet újra és újra felhasználható és szkennelés után minden jegyzeted menthető, vagy megosztható a legismertebb felhő szolgáltatásokban vagy akár azonnal  elküldhető mail-ben az okostelefonod segítségével egy gombnyomással. A gyorsan és pontosan szeknnelő applikáció ingyenesen letölthető IOS-re vagy Android rendszerre az App Store-ból vsgy Google Play-ből.

Használj a legtöbb írószerboltban kapható radírozható Pilot FriXion (első tolladat tartalmazza a csomag) tollat, mellyel az írás törölhető, de ugyanakkor az oldalon is megtapad. Pár másodperc után kézzel már nem törölhető. De ha végleg törölni szeretnéd az egész oldalt, használd a Rocketbook saját törlőkendőjét vagy bármilyen más kendőt. Egy kis nedvesség a kendőre és az írás könnyed törléssel, azonnal eltávolítható. Nem varázslat! Előtte ne felejtsd a munkád archíválni, vagyis szkennelni a Rocketbook applikációval!
8 színben kapható.

TECHNIKAI ADATOK:
– Kisalakú füzet: 15.24 cm x 22.35 cm
– Halvány pontháló minden oldalon

  • 32 írható beloldal
  • Enyhén nedves kendővel törölhető oldalak
  • Korlátlanul újrahasználható
  • A csomag tartalmaz egy 1 db Pilot Frixion tollat és 1 db törlőkendőt

MIÉRT:
A Rocketbook CORE azoknak készült akik évekre vagy akár örökké használatos jegyzetfüzetre vágynak és szem előtt tartják környezetünk védelmét, hiszen 1 füzetet használnak évekre. A Rocketbook Core oldalai szintetikus anyagokból készülnek és könnyű, sima írási érzetet kölcsönöznek a felhasználónak.
Legyen ez az első és utolsó “zöld” jegyzetfüzeted!

További információk

Tömeg 0,15 kg
boritó szín

, , , , , , , , , , ,

Content missing

8900 Ft11900 Ft

Használd újra és újra ahányszor csak szeretnéd! Jegyzetelni Pilot FriXion tollal tudsz, a törléshez csak enyhén nedves kendőre van szükséged. Aztán kezdheted elölről…

Cikkszám: R03-1 Kategória: