GYAKORI KÉRDÉSEK

Általános

A Rocketbookról

Csak Rocketbook füzettel használhatom a Rocketbook applikációt?

A Rocketbook applikáció letöltése ingyenes bárkinek iOS-re és Android-ra. Használata bárkinek ingyenes és nem kötelező a füzet megvásárlása, bár az applikáció nem fog működni egy sima papírral. Az applikációt mindenki kipróbálhatja használni az oldalunkról ingyenesen letölthető PDF oldalakkal.

A Rocketbook védett szabadalom?

Igen, mind a Rocketbook füzet, mind az applikáció több szabadalmi bejegyzéssel védett találmány.

Adatvédelem

Milyen a Rocketbook adatkezelési szabálya?

A Rocketbook nem tárolja a felhasználók adatait, szkennelt jegyzeteit a saját szerverein. A jegyzeteid csak a saját eszközödön (okostelefon) vagy az általad használt felhő szolgáltatásodban tárolódnak. Az egyetlen kivétel amikor a szkennelt anyagot e-mail-en küldöd. Ilyenkor a továbbított file és az adat a Mandrill felhő szolgáltatásán megy keresztül amely kezeli azokat. De még ott sem kerülnek mentésre.

 

Füzetek és tollak

Füzetek

Kaphatók pótoldalak a Rocketbook-ba?

Sajnos nem árulunk egyedi oldalalakat, de az applikációval használható oldalakt bármikor letölthetsz és kinyomtathatsz innen: ingyenes PDF oldalak

Vannak testreszabható Rocketbook oldalak?

Ingyenes pdf oldlaakta találsz itt illetve szerkeszthető oldalakat itt.

Hogyan törörölhetem a Rocketbook Everlast oldalait?

Rocketbook Everlast használata esetén:

Csak Pilot FriXion tollat vagy filcet használj. Minden más íróeszköz használata esetén az írás a papíron marad, mintha egy átlagos füzetet vagy tollat használnál.

Törlés előtt szinkronizáld az oldalakat a Rocketbook applikációval.

Enyhén nedvesíts be a Rocketbook Everlast (vagy bármilyen más hasonló anyagot) törlőkendőt majd gondosan töröld le az írást. A kendő ne legyen vízzel átitatva, illetve arra is ügyelj, hogy a víz se csöpögjön a szintetikus papírra.

Várj pár másodpercet az oldal száradásáig. Haladj végig a törléssel a füzetben. Ennyi az egész. A füzet újrahasználható.

Hogyan törölhetem az oldalakat a Rocketbook Wave-ben?

Rocketbook Wave használata esetén:

Csak Pilot FriXion tollat vagy filcet használj. Minden más íróeszköz használata esetén az írás a papíron marad, mintha egy átlagos füzetet vagy tollat használnál.

Törlés előtt szinkronizáld az oldalakat a Rocketbook applikációval.

Helyezd a füzeted a mikrohullámú sütő forgótálcájának közepére az elejével felfelé.  Csak forgótányéros mikrohullámú sütőt használj. A jegyzetfüzet szélei ne érjenek hozzá a sütő oldalához. Tölts meg egy átlagos csészét 3/4 részig vízzel. Helyezd a csészét a füzet borítóján levő kék körök közepére.

Indítsd el a mikrohullámú sütőt. Használd a sütőt addig, amíg a füzeten a fehér körben lévő ROCKETBOOK WAVE logó lassan eltűnik. Nézz be a mikrohullámú sütőbe legalább 30 másodpercenként. Amint a logó teljesen eltűnik a borítóról, kapcsold ki a sütőt. Ezután vedd ki a füzetet, fordítsd a hátoldalára, majd tedd a poharat a hátoldal közepére és az előző két lépést ismételd meg. Vigyázz, mert a füzet és a csésze is könnyen felmelegszik!

Ha kész, akkor hagyd a füzetet kihűlni. Kb. 3 perc után a logó fehérből ismét kékre fog visszaváltozni.

Vannak más méretű (kisebb vagy nagyobb) Rocketbook termékek?

Jelenleg csak a web áruházunkban található kis- és nagyalakú füzetek kaphatóak. Hamarosan újabb termékekkel bővül a kínálatunk. Kérünk, hogy kísérd figyelemmel a Facebook, illetve a www. rocketbook.hu weboldalunkat.

A mikrohullámú sütő használata után halvány szellemképek maradnak a Wave füzetemben.

A Rocketbook Wave füzet törlése után néha szellemképek maradnak, esetleg olyan vonalak, melyeket az íráskor a tollad hagyott hátra. Folyamatosan fejlesztjük a felhasznált papír minőségét, illetve dolgozunk a fenti probléma kiküszöbölésén.

Mi történik ha Rocketbook Wave füzetet nagyon meleg vagy hideg helyen hagyom?

A Pilot FriXion toll tintája 60°C-on veszti el színét és 4°C-on nyeri vissza.  Mielőtt ilyen jelentős hőingadozásnak tennéd ki a füzeted, előtte kérjük ne felejtsd el beszkennelni a számodra fontos oldalakat.

Tollak

Milyen tollat használhatok a Rocketbook Everlast-hoz?

Bármilyen Pilot Frixion tollat használhatsz a Rocketbook Everlast füzetben. Tetszőleges színnel vagy mérettel. Ezek elérhetőek a nagyobb írószer boltokban. Az Everlast vásárlásakor a toll mellékleve van a füzethez.

Milyen tollat használhatok a Rocketbook Wave-hez?

Bármilyen Pilot Frixion tollat használhatsz a Rocketbook Wave füzetben. Tetszőleges színnel vagy mérettel. Ezek elérhetők a nagyobb írószer boltokban. A Wave vásárlásakor a toll mellékleve van a füzethez.

Jár írószer a Rocketbook Color füzethez?

A Rockebook Color csomagja nem tartalmaz íróeszközt. Webáruházunkban, vagy a papír- írószer kereskedésekben tudsz szárazon törölhető íróeszközt vásárolni.

Van a Rocketbooknak tolltartója?

A Rocketbook termékekhez nem jár tolltartó. Hamarosan azonban megjelenik a webáruházunkban a füzethez illeszthető tolltartó.

Milyen íróeszközökkel használhatom a Rocketbook Color-t?

A webáruházunkban kapható 6-os és 12-es kiszerelésű szárazon törölhető filc, vagy papír írószer kereskedésekben kapható bármilyen Pilote FriXion tollal.

Demo Content