ROCKETBOOK WAVE

Leírás

A Rocketbook Wave jegyzetfüzetet használva a mikrohullámú sütőben tudod törölni a teleírt oldalakat. Persze, csak ha már mentetted valamelyik felhő alapú szolgáltatásba vagy elküldted email-en az okostelefonoddal! Mintha csak egy szokásos tollat és füzetet használnál, csak ez újrahasználható.  Az applikáció elérhető IOS-re vagy Android rendszerre az App Store-ból.

Használj a legtöbb írószerboltban kapható radírozható Pilot FriXion tollat, mellyel az írás törölhető, de ugyanakkor az oldalon is megtapad. Ha használat után végleg törölni szeretnéd az egész oldalt, használd a mikrosütőt és újrahasználhatóvá teheted füzeted! Előtte ne felejts szkennelni a Rocketbook applikációval! Figyelj! A füzetnek el kell férnie a mikrosütő forgótálcáján! (28 cm illetve 33 cm magas)

 

További információk

Tömeg 0,40 kg
Méret

Kisalakú füzet, Nagyalakú füzet

Technikai adatok

Nagyméretű füzet: 21.6 cm x 24.1 cm
Kisméretű füzet: 15.2 cm x 22.6 cm

  • 80 írható beloldal
  • Halvány pontháló minden oldalon
  • Savmentes, finom papír
  • 5 alkalommal törölhető és újrahasználható
  • Polipropilén spirál gerinckötés
  • A csomag tartalmaz egy 1 db Pilot Frixion tollat

Miért?

Ezt a papíralapú füzetet azoknak terveztük, akik ragaszkodnak a teljesen papírérzetű íráshoz. Ugyanakkor egy gyors művelettel az egész füzet törölhető és újrahasznosítható a mikrohullámú sütőben. Sokan nem fogják elhinni ha azt mondod:  “Töröltem a füzetet a mikróban.”

Content missing

7750 Ft7950 Ft

A mikrosütőben 5 alkalommal törölheted a jegyzetfüzeted teljes tartalmát és már használhatod is újra. Íráshoz Pilot FriXion tollat használj.

Cikkszám: R04 Kategória: