ROCKETBOOK MINI okosfüzet

Leírás

A Rocketbook MINI a legkisebbik testvére a másik két méretnek. Kis méretével akár zsebben is elfér. A képen a toll és füzetke aránya életszerű.

A Rocketbook MINI jegyzetfüzetet használva az írás ugyanolyan érzetet ad mintha bármilyen más papíralapú füzetbe írnál vagy rajzolnál és mégis digitális élményben van részed. A füzet újra és újra felhasználható és minden jegyzeted menthető, vagy megosztható a legismertebb felhő szolgáltatásokban vagy akár azonnal  elküldhető mail-ben az okostelefonod segítségével. Az applikáció ingyenesen letölthető IOS-re vagy Android rendszerre az App Store-ból.

Használj a legtöbb írószerboltban kapható (vagy itt a webshopban) radírozható Pilot FriXion (első tolladat tartalmazza a csomag) tollat, mellyel az írás törölhető, de ugyanakkor az oldalon is megtapad. Pár másodperc után kézzel már nem törölhető. De ha végleg törölni szeretnéd az egész oldalt, használd a Rocketbook saját törlőkendőjét vagy bármilyen más kendőt. Egy kis nedvesség a kendőre és az írás könnyed törléssel, azonnal eltávolítható. Nem varázslat! Előtte ne felejtsd a munkád archíválni, vagyis szkennelni a Rocketbook applikációval!
8 színben kapható.

TECHNIKAI ADATAOK:
– Kisalakú füzet: 9 cm x 14,5 cm
– Halvány pontháló minden oldalon

  • 44 írható beloldal
  • Enyhén nedves kendővel törölhető oldalak
  • Korlátlanul újrahasználható
  • A csomag tartalmaz egy 1 db Pilot Frixion Clicker fekete tollat és 1 db törlőkendőt

MIÉRT:
A Rocketbook Everlast MINI azoknak készült akik szeretnék okosfüzetüket zsebre vágni. A nagyobb testvérekkel azonos tudású füzetet akár örökké használhatod és ezzel a környezetet is véded. Az Rocketbook MINI oldalai szintetikus anyagokból készülnek és könnyű, sima írási érzetet kölcsönöznek a felhasználónak.
Legyen ez az első és utolsó “zöld” jegyzetfüzeted!

További információk

Tömeg 0,07 kg
boritó szín

, , , , , , , , , ,

Content missing

7900 Ft

Használd újra és újra ahányszor csak szeretnéd! Jegyzetelni Pilot FriXion tollal tudsz, a törléshez csak enyhén nedves kendőre van szükséged. Aztán kezdheted elölről…

Cikkszám: R03-1-2 Kategória: