ROCKETBOOK FUSION kisalakú okosfüzet

Leírás

A Rocketbook FUSION jegyzetfüzetet használva az írás ugyanolyan érzetet ad mintha bármilyen más papíralapú füzetbe írnál vagy rajzolnál, de egy pillanat alatt digitalizálhatod a munkád, majd törölheted a füzetet és így újra és újra felhasználható. A jegyzetek mentése történhet a telefonodra vagy menthető ill. megosztható a legismertebb felhő szolgáltatásokban. Esetleg azonnal mailben is küdheted a jegyzetet az okostelefonod segítségével. Az applikáció ingyenesen letölthető IOS-re vagy Android rendszerre az App Store-ból. Igen! Egy füzet, amit ezerszer használhatsz!

Az Fusion mindenben megegyezik az eredeti verzióval csak a sima pöttyös négyzethálós oldalak mellett találhatsz benne vonalas oldalakat, projekt szervező, heti és havi szervező, értékelő és brainstorming oldalakat is.

Használj a legtöbb írószerboltban kapható radírozható Pilot FriXion (első tolladat tartalmazza a csomag) tollat, mellyel az írás törölhető, de ugyanakkor az oldalon is megtapad. Pár másodperc után kézzel már nem törölhető. De ha végleg törölni szeretnéd az egész oldalt, használd a Rocketbook saját törlőkendőjét vagy bármilyen más kendőt. Egy kis nedvesség a kendőre és az írás könnyed törléssel, azonnal eltávolítható. Nem varázslat! Előtte ne felejtsd a munkád archíválni, vagyis szkennelni a Rocketbook applikációval!
5 színben kapható.

TECNIKAI ADATOK:
– Kisalakú füzet: 15.24 cm x 22.35 cm
– 7 különböző oldaltípussal (tervezéshez, listázáshoz, ötleteléshez, heti és havi tervező, pontrácsos, vonalas)

  • 42 írható beloldal
  • Enyhén nedves kendővel törölhető oldalak
  • Korlátlanul újrahasználható
  • A csomag tartalmaz egy 1 db Pilot Frixion tollat és 1 db törlőkendőt

MIÉRT:
A Rocketbook Fusion azoknak készült akik évekre vagy akár örökké használatos jegyzetfüzetre vágynak és szem előtt tartják környezetünk védelmét. Az Fusion oldalai szintetikus anyagokból készülnek és könnyű, sima írási érzetet kölcsönöznek a felhasználónak. Ha nagy tervező és szervező vagy akkor a sima Core helyett ezt választod.
Legyen ez az első és utolsó “zöld” jegyzetfüzeted!

További információk

Tömeg 0,17 kg
boritó szín

, , , , , , , , ,

Content missing

13500 Ft

Használd újra és újra ahányszor csak szeretnéd! Jegyzetelni Pilot FriXion tollal tudsz, a törléshez csak enyhén nedves kendőre van szükséged. Aztán kezdheted elölről…

Cikkszám: R-FUK Kategória: