ROCKETBOOK Academic planner nagyalakú okosfüzet

Leírás

Az Academic Planner a tervező és tudatos, mindenre felkészült tanulók legjobb barátja – hasznos társ, mely a felsősök, a középiskolások és az egyetemisták számára egyaránt megkönnyíti a tanévet.
Az Academic Plannerrel semmi nem érhet felkészületlenül, hiszen segítségével szervezetten, átláthatóan kezelheted a tanév minden feladatát.
A Tervezőt általános iskolások, gimnáziumi diákok és egyetemisták bevonásával és igényeik figyelembevételével terveztük, így igazi hiánypótló terméket sikerült alkotni.
Használd az órarendekhez, heti célok napi bontásához, vagy órai munkáidhoz.
Az Academic Planner innovatív újra felhasznált biológiailag lebomló papírból készült, újra és újra felhasználható és minden jegyzeted menthető, vagy megosztható a legismertebb felhő szolgáltatásokban vagy akár azonnal elküldhető mail-ben az okostelefonod segítségével. Használj a legtöbb írószerboltban kapható és radírozható Pilot FriXion tollat, mellyel az írás törölhető. Végül ha digitalizáltad oldalaid az ingyenes Rocketbook alkalmazással, akkor nedves kendővel egy csapásra törölheted az oldalakat és kezdheted az egészet elölről.

4 színben kapható.

További információk

Tömeg 0,24 kg
boritó szín

, , , , , , , , , ,

Technikai adatok

Nagyalakú füzet: 21.25 cm x 27.5 cm

13 féle oldaltípus: napi, heti, havi és 6 hónapos tervezőoldalak, sablonok

  • 48 írható beloldal
  • Enyhén nedves kendővel törölhető oldalak
  • Korlátlanul újrahasználható
  • A csomag tartalmaz egy 1 db Pilot Frixion tollat és 1 db törlőkendőt

Miért?

A Rocketbook okosfüzetek azoknak készültek akik évekre vagy akár örökké használatos jegyzetfüzetre vágynak és szem előtt tartják környezetünk védelmét. Az Academic Planner oldalai biológiailag lebomló papírból készül és könnyű, sima írási érzetet kölcsönöznek a felhasználónak.
Legyen ez az első és utolsó “zöld” jegyzetfüzeted!

Content missing

14990 Ft

Tervezz, jegyzetelj, aztán használd újra és újra ahányszor csak szeretnéd! Jegyzetelni Pilot FriXion tollal tudsz, a törléshez csak enyhén nedves kendőre van szükséged. Aztán kezdheted elölről…

Cikkszám: R03-1-1-3 Kategória: