ROCKETBOOK FUSION nagyalakú okosfüzet

Leírás

A Rocketbook jegyzetfüzetet használva az írás ugyanolyan érzetet ad mintha bármilyen más papíralapú füzetbe írnál vagy rajzolnál, de egy pillanat alatt digitalizálhatod a munkád, majd törölheted a füzetet és így újra és újra felhasználható. A jegyzetek mentése történhet a telefonodra vagy menthető ill. megosztható a legismertebb felhő szolgáltatásokban. Esetleg azonnal mailben is küdheted a jegyzetet az okostelefonod segítségével. Az applikáció ingyenesen letölthető IOS-re vagy Android rendszerre az App Store-ból. Igen! Egy füzet, amit ezerszer használhatsz!

Az Fusion mindenben megegyezik a Core verzióval csak a sima pöttyös négyzethálós oldalak mellett találhatsz benne vonalas oldalakat, projekt szervező, heti és havi szervező, értékelő és brainstorming oldalakat is.

Használj a legtöbb írószerboltban kapható radírozható Pilot FriXion (első tolladat tartalmazza a csomag) tollat, mellyel az írás törölhető, de ugyanakkor az oldalon is megtapad. Pár másodperc után kézzel már nem törölhető. De ha végleg törölni szeretnéd az egész oldalt, használd a Rocketbook saját törlőkendőjét vagy bármilyen más kendőt. Egy kis nedvesség a kendőre és az írás könnyed törléssel, azonnal eltávolítható. Nem varázslat! Előtte ne felejtsd a munkád archíválni, vagyis szkennelni a Rocketbook applikációval!

8 színben kapható.

 

További információk

Tömeg 0,28 kg
boritó szín

, , , , , , ,

Technikai adatok

Nagyalakú füzet: 21.59 cm x 27.94 cm

7 különböző oldaltípussal (tervezéshez, listázáshoz, ötleteléshez, heti és havi tervező, pontrácsos, vonalas)

  • 42 írható beloldal
  • Enyhén nedves kendővel törölhető oldalak
  • Korlátlanul újrahasználható
  • A csomag tartalmaz egy 1 db Pilot Frixion tollat és 1 db törlőkendőt

Miért?

A Rocketbook Everlast Fusion azoknak készült akik évekre vagy akár örökké használatos jegyzetfüzetre vágynak és szem előtt tartják környezetünk védelmét. Az Everlast Fusion oldalai szintetikus anyagokból készülnek és könnyű, sima írási érzetet kölcsönöznek a felhasználónak. Ha nagy tervező és szervező vagy akkor a sima Everlast helyett ezt választod.
Legyen ez az első és utolsó “zöld” jegyzetfüzeted!

Content missing

13990 Ft

Használd újra és újra ahányszor csak szeretnéd! A Fusion az Everlast továbbgondolt testvére specális oldalakkal.

Cikkszám: R03-1-1-1 Kategória: