Használati útmutató

 

Használati útmutató Rocketbook CORE / FUSION / PANDA füzetekhez

Köszönjük, hogy a Rocketbook-ot választottad! A Rocketbook füzetekben kézírással jegyzetelhetsz és digitálisan rendezheted azokat. Sőt a füzeted könnyedén törölheted és újrahasználhatod. Lépésről-lépésre hogyan használd:

1.
Töltsd le az ingyenes Rocketbook alkalmazást az AppStore-ból vagy a Google Play-ből. Mindegy, hogy okostelefonod iOS vagy Android rendszerben dolgozik. Megtalálod az alkalmazást hozzá.

2.
Okosfüzeted oldalainak alján 7 szimbólumot találsz. Ezek a megfelelőjét megtalálod az alkalmazásban is a beállításoknál.

Minden egyes szimbólumhoz rendelj hozzá egy-egy felhő tárhelyet avagy e-mail címet. A megfelelő tárhelyen készíts mappákat a rendszerezéshez. A mail-en kívűl a következő szolgáltatásokat támogatja a Rocketbook alkalmazás:

Ha ezzel megvagy kezdődhet a játék vagy a munka! 🙂

3.
Írj vagy rajzolj bátran az oldalakra tollal vagy színes fi lccel. Mikor betelt egy oldal, ne felejtsd el az oldal alján bejelölni a megfelelő szimbólumot, hogy az alkalmazás a megfelelő helyre küldje majd a jegyzeted.
FIGYELEM: Az okosfüzeted csak PilotFrixion tollal és Pilot Frixion színes fi lcekkel működik! A PilotFrixion tollat akár jegyzetelés közben is törölheted a végén levő radírral.

4. Ha kész vagy a jegyzeteddel és a kijelölted a megfelelő szimbólumot és ezzel a jegyzeted helyét, akkor jöhet a szkennelés. Ha elindítottad az alkalmazást az alsó középső gombbal indítsd a szkennelést. A telefont tartsd a kész oldal fölé. Ha van lehetőség, a füzet legyen világos helyen. Az alkalamzás zöld jelzéssel és hanggal jelzi, hogy a szkennelés kész. Az alkalmazás gyorsan és pontosan szkennel akkor is ha nem pontosan áll a telefonod az oldal felett. Körbevágásra sincs szükség ezt is tudja az alkalmazás.

– a legjobb minőségű szkenneléshez a beállításoknál válaszd: SCAN SETTINGS / ENHANCEMENT TYPE /MAGIC COLOR ENHANCEMENT
– több oldalt egyben vagy külön külön is tudsz küldeni

5.
Ha már nincs szükség a jegyzetre, bármikor törölheted az oldalt. Csak egy enyhén nedves puha kendőre vagy a csomagban található törlőre van szükséged. Egyszerűen töröld le az oldalt. Pár másodperc száradás után újrahasználható az oldalad! Kész is vagy! a füzeted újrahasználható!

FONTOS:
1. Írás után engedj 10-15 másodperc száradást az oldalnak, hogy ne kenődjön el!
2. A PilotFrixion tinta eltűnik 60°C felett. Tehát ne hagyd a füzeted mondjuk egy napsütötte autóban. Ha mégis megtörtént a baj, akkor tedd a füzetet a fagyasztóba kb. 20 percre és az írás visszajön! 🙂
3. Ha sokáig – szinte örökké – akarod használni a füzeted, akkor azt javasoljuk, hogy a füzeted tisztára törölve tárold. Egy hónapnál további írást esetleg nehéz lesz törölni, mert a tinta teljesen megszáradhat.

Kérdés esetén írj nekünk a hello@rocketbook.hu vagy a sales@rocketbook.hu e-mail címre.

Forgalmazó: IDEAGO Kft. 1025 Budapest, Törökvész út 70/A