Akció!

ROCKETBOOK PANDA PLANNER kisalakú

Leírás

A Rocketbook Panda Planner ugyanúgy működik mint a többi Rocketbook okosfüzet. Vagyis írhatsz, rajzolhatsz majd digitalizálod a munkádat, melyet utána pár kattintással az applikáció segítségével elküldheted a megfelelő felhő szolgáltatás helyre vagy egy e-mail-ben. De a lényeg, hogy a füzet újra és újra felhasználható vagyis nedves törlővel pár mozdulattal az oldalakat törölheted és a füzet máris újrahasználható. A speciális anyagú oldalakra PilotFrixion tollal írhatsz, az applikáció pedig ingyenesen letölthető IOS-re vagy Android rendszerre az App Store-ból.
Igen! Ezt a füzetet akár ezerszer is használhatod!

De van amiben más a Panda Planner mint a többi Rocketbook. Ez egy szuper havi, heti és napi tervező!

  • Frissített havi, heti és napi formátumok életed szervezettebbé tételéhez és jegyzetoldalak
  • Célok és motiváció mintalapok
  • Gördülékeny írás bármely Pilot FriXion tollal
  • A Pilot FriXion tollal írt tartalom a tartozék mikroszálas kendővel kitörölhető, így az oldalak korlátlanul újrahasználhatók
  • A Rocketbook alkalmazás beszkenneli és feltölti jegyzeteidet egy felhőalapú szolgáltatásba, hogy digitális formában meg tudd őrizni, illetve meg tudd osztani őket.
  • 4 féle színben.

További információk

Tömeg 0,13 kg
boritó szín

, , ,

Content missing

9000 Ft

Okosfüzet amit  újra meg újra használhatsz ahányszor csak szeretnéd! Plusz, egy szuper havi, heti és napi tervező! Jegyzetelni Pilot FriXion tollal tudsz, a törléshez csak enyhén nedves kendőre van szükséged. Aztán kezdheted elölről… A nagyalakú kistesója. ?

Cikkszám: RPP 1-1-1 Kategória: