ROCKETBOOK Multi Subject nagyalakú okosfüzet

Leírás

A Rocketbook Multi Subject mindent tud amit a többi Rocketbook okosfüzet. Ezt azonban a legkomolyabb felhasználóknak fejlesztették. Sokkal több oldallal (70) és 4 db elválasztó lappal több témában többet lehet jegyzetelni és sokkal később digitalizálni és törölni. A füzet újra és újra felhasználható és minden jegyzeted menthető, vagy megosztható a legismertebb felhő szolgáltatásokban, vagy akár azonnal  elküldhető e-mail-ben az okostelefonod segítségével. Az applikáció ingyenesen letölthető IOS-re vagy Android rendszerre az App Store-ból. Igen! Egy füzet ezerszer használva!

Használj a legtöbb írószerboltban kapható radírozható Pilot FriXion (első tolladat tartalmazza a csomag) tollat, mellyel az írás törölhető, de ugyanakkor az oldalon is megtapad. Pár másodperc után kézzel már nem törölhető. De ha végleg törölni szeretnéd az egész oldalt, használd a Rocketbook saját törlőkendőjét vagy bármilyen más kendőt. Egy kis nedvesség a kendőre és az írás könnyed törléssel, azonnal eltávolítható. Nem varázslat! Előtte ne felejtsd a munkád archíválni, vagyis szkennelni a Rocketbook applikációval!

Egyelőre csak a sötétkék színben kapható.

További információk

Tömeg 0,24 kg
boritó szín

, , , , , , , , , ,

Technikai adatok

Nagyalakú füzet: 21.59 cm x 27.94 cm

Halvány pontvonal minden oldalon

  • 35 lap avagy 70 írható beloldal
  • 4 db műanyag elválasztó, bárhova beilleszthető
  • 2 x 4 db cimkéző matrica a fülekhez
  • Enyhén nedves kendővel törölhető oldalak
  • Korlátlanul újrahasználható
  • A csomag tartalmaz egy 1 db Pilot Frixion tollat és 1 db törlőkendőt

Miért?

A Rocketbook okosfüzetek azoknak készültek akik évekre vagy akár örökké használatos jegyzetfüzetre vágynak és szem előtt tartják környezetünk védelmét. Az oldalak szintetikus anyagokból készülnek és könnyű, sima írási érzetet kölcsönöznek a felhasználónak. Nagyon sok papír alapú füzetet hellyettesíthet a felhasználó és ezzel a faírtást csökkenthetjük.
Legyen ez az első és utolsó “zöld” jegyzetfüzeted!

Content missing

15990 Ft

Több oldallal és témaválasztókkal kiegészített füzet. Nem lehet kevés az oldal bármilyen nagy jegyzetelő vagy! ?

Cikkszám: R03-1-1-4 Kategória: